Hírek

2017.01.20. 22:06

Színvonalas műsorral, igazgatói köszöntővel telt a végzősök avatója péntek este

Dunaújváros - Útravaló szép szavakat hallhattak és színvonalas műsort láthattak a Rosti Pál Gimnázium pénteki szalagavatójának résztvevői.

Körmendi Erzsébet

A Rosti végzős diákjainak családtagjai, hozzátartozói, barátai, ismerősei Rajnai István igazgató köszöntő szavait hallhatták elsőként a rendezvényen. Az intézményvezető színpadra hívta a teljes tantestületet, a technikai személyzetet, hogy a közönség megismerhesse azokat, akik mindent megtesznek a diákokért, az ő előmenetelükért. Számos témát érintett beszédében, és köszöntötte a végzősöket.

A műsorban gyönyörű keringőket láthattunk, számos hangszeres, táncos, humoros osztályprodukciót láthattunk, valamint életképeket nézhettünk a tanulók mindennapjaiból. Négy osztály összesen 63 végzősének tűzték fel a búcsúzás és az érettségi közeledtét jelző szalagot, amely egyúttal a Rostihoz tartozás érzését is jelenti a fiataloknak, akik tizenévesként vagy éppen felnőttként, de nagy próbatételre, vizsgára készülnek közösen az elkövetkező hónapokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!