Hírek

2011.12.17. 03:28

Uszoda: emelés és újdonságok

Dunaújváros - A közgyűlés december 15-én elfogadta a Fabó Éva Sportuszoda jövő évi díjváltozásait. Az áremelés mellett árcsökkentésre is vannak példák.

Körmendi Erzsébet

Az üzemeltető felmérése szerint a dunaújvárosi sportuszoda nem az egyik, hanem konkrétan a legolcsóbb uszoda az országban. A januártól érvényes árváltozásokban emelkedés is, csökkenés is megfigyelhető. A felnőtt egész napos belépő 650-ről 750 forintra drágul, a gyerekek, diákok és nyugdíjasok pedig 250 helyett 300 forintért úszhatnak nyitástól zárásig. A szintén teljes napra szóló családi (két gyermek és két felnőtt) jegy ára 1550 forint helyett 1800 lesz. A kétórás felnőtt belépő ötven forinttal emelkedik 350-ről 400 forintra, míg a gyermek, diák és nyugdíjas kör harminc forinttal többért, 200 helyett 230 forintért veheti igénybe a kétórás szolgáltatást. A szauna díja változatlan marad jövőre, az infrakabin díja 900 forintról 800-ra csökken. A lopások megelőzése érdekében szintén olcsóbban - 200 forint helyett 100-ért - helyezhetik el értékeiket a látogatók a megőrzőben. Két újdonságot vezetnek be: a 10 mellett lesz 20 alkalmas bérlet, valamint hétvégi - péntek, szombat, vasárnapra szóló - bérletet is lehet majd vásárolni, amit főleg a strandidőszakban igényeltek a vendégek.

A városi sportszakosztályok és a sportiskolások jövőre féláron bérelhetik a pályákat az uszodában, ám ez a kedvezmény nem vonatkozik az úszásoktatásra. A sportiskola és az egyesületek tartozásainak rendezéséről egyeztet az önkormányzat és a DVCSH.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!