Lehet nevezni

2024.03.02. 07:30

Egyetemi és főiskolai kispályás jégkorong-bajnokságot szerveznek

Agárdy Csaba

Jégkorongban az első MEFOB-ot 2022-ben rendezték meg

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetséggel, valamint a Magyar Jégkorong Szövetséggel közösen egyetemi és főiskolai kispályás jégkorong-bajnokságot szervez (MEFOB).

A nevezési feltételek: a benevezett játékosoknak felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezniük, amelyet a mérkőzés előtt érvényes diákigazolvánnyal kell igazolniuk. Részt vehetnek továbbá azok a hallgatók, akiknek az adott intézményben szerzett végbizonyítványuk (abszolutórium) vagy diplomájuk a versenyt megelőző naptári évben kelt.

A kispályás MEFOB-ra első és/vagy másodosztályú sportolói múlttal rendelkező játékosok is nevezhetnek.  (Sportorvosi igazolás ajánlott, hiányában egy felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése kötelező!)

A játékszabályok tekintetében az MJSZ kispályás bajnokságok szabályzata rendelkezései az irányadóak. A csapatok három a három ellen játszanak egy-egy kapussal. A mérkőzések időtartama 2x12 perc futó órával, a játékrészek között három perc szünet áll a csapatok rendelkezésére.

A bajnokság időpontja: 2024. március 23.
Helyszíne: Óbudai Jégcsarnok (1037 Budapest, Kubik utca 1.).
Nevezési díj: 25 000 Ft/csapat.
Nevezési határidő: 2024. március 10.
Létszám: minimum 6, maximum 9 játékos nevezhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában