Erste LIga

2024.02.29. 11:30

A rájátszásról már lemaradtak

A Dunaújvárosi Acélbikák két mérkőzést játszik a jégkorongozók Erste Ligájában a debreceni egyetemistákkal.

Agárdy Csaba

Archív.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Pénteken 18.30 órai kezdettel lesznek a DEAC vendégei, míg szombaton Dunaújvárosba érkeznek a hajdúságiak. Ez a találkozó 15.30 órakor kezdődik. A szokatlan időpontnak két oka van. Az egyik az, hogy a debreceniek kérték a megszokottnál korábbi kezdést. A másik, hogy a Dunaújvárosi Acélbikák vezetése a hétvégére jeges napot szervez. Ennek része az, hogy   az Erste Liga mérkőzést egybekötik egy szabadkorcsolyázással, pontosabban a találkozó után 18 órakor kezdődik az igen  népszerű  jégdiszkó.
Visszatérve a két bajnoki találkozóra, a dunaújvárosi hívek számára szomorú tény, hogy csapatuk már nem kerülhet be a rájátszásba. Most már csak egy cél lehet, hogy legalább a kilencedik helyet megtartsa a DAB. Szerdán ugyanis a tizedik helyen álló FEHA19 némi meglepetésre 8-6-ra legyőzte az Újpestet, így pontszámban (31-31 pontot szerzett mindkét együttes)beérte a dunaújvárosi alakulatot. A DAB az alapszakaszban  a két DEAC elleni meccsen kívül még fogadja a tabellát vezető Ferencváros-Telekomot (március 5., kedd 18.30). Ezzel az összecsapással az Acélbikák számára befejeződik a 2023/24-es szezon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában