Felkészülési sorozat

2024.02.14. 15:30

A téli műfüves bajnokság végjátéka következik

A hétvégén véget értek a Fejér vármegyei téli műfüves bajnokság dunaújvárosi csoportküzdelmei is.

Horváth László

A Baracs és a Mezőfalva gól nélküli döntetlennel zárta a csoportkört

Fotó: Horváth László

Az utolsó csoportkörben a Mezőfalva az 57. perctől Rózsahegyi kiállítása miatt emberhátrányba került, de a Baracs nem tudta találatra váltani ezt a lehetőségét.

Baracs – Mezőfalva 0–0
Baracs: Vaszócsik – Prókai, Éliás, Deli, Kozma, Nagy E., Takács, Sbihi, Huber, Fejes. Cserék: Áldott, Szurma, Fejes, Nagy Da., Nagy Dá.

Mezőfalva: Kovács Á. – Sági, Balázs, Márki, Kovács B., Németh B., Mekota, Villám, Kovács K., Morár. Cs.: Török, Tonka, Balogh, Németh L., Csontos.

Körmendi Zsolt, Baracs: – A felkészülés negyedik hetén vagyunk túl, három edzőmérkőzéssel a hátunk mögött. Azon dolgozunk, hogy a tavaszi rajtra készen álljon a csapat, mind fizikális, mind mentális tekintetben. Heti két-három edzés és egy mérkőzés van a programban a bajnokság kezdetéig.

Szeretnénk megerősíteni a keretet a tavaszi szezonra, hiszen két fronton is érdekeltek vagyunk.

-Távozókról egyelőre nem tudok, viszont egy játékost már sikerült igazolnunk, Éliás Zsolt személyében, aki a Nagykarácsonytól érkezett. Erre a találkozóra tudom azt mondani, elfogadható teljesítményt nyújtottunk. Kezd körvonalazódni, hogy kikre számíthatok, illetve kik azok a játékosok, akikkel mérkőzéseket fogunk nyerni. Van még min finomítani, de türelemmel és elszántsággal jönni fognak az eredmények is.

Villám Balázs, Mezőfalva: – Alapvetően ha pozitívan nézzük az elmúlt három mérkőzést, akkor veretlenül hagytuk el a csoportot.

Sajnos még nem tudtuk az idei év első győzelmét összehozni, reményeink szerint a helyosztón megtörik ez, és sikerrel zárhatjuk a felkészülési szakaszt.

- Vannak tapasztalatok és nagyon jó dolgok, amit mutattak a srácok. Természetesen van még mit tanulni, de ennek ellenére sokat fejlődtünk abba az irányba, amit terveztem, valamint erőnléti állapotban is

További eredmények. A csoport: Dunaújváros PASE U19 – Solt 2–5, B csoport: Előszállás – Kulcs 3–2, Nagyvenyim – Nagykarácsony 0–3.

A folytatásban a helyosztókban a két csoport azonos helyén végző csapatok mérkőznek meg egymással. A 7–8. helyért: Baracs – Kulcs, 5–6. helyért: Mezőfalva – Előszállás, 3–4. helyért: DPASE U19 – Nagyvenyim, 1–2. helyért: Solt – Nagykarácsony.

A körzetünkhöz tartozó Adony az Iváncsa csoportban a Sárosd II. mögött második lett egy vesztes meccsnek köszönhetően. Ők a bicskei csoport másodikjával, a Vállal játszanak a harmadik helyért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában