Bejelentések

2024.01.23. 13:00

Jakab Dávid visszatért a DFC-hez, mellette egy fiatal csatár is érkezett

A Dunaújváros FC labdarúgócsapata közösségi oldalán jelentette be kedden, hogy visszatért a klubhoz Jakab Dávid. Továbbá Rédling Kevin is itt folytatja.

Gallai Péter

Jakab Dávid nem ismeretlen, több szezont játszott korábban Dunaújvárosban

Forrás: Dunaújváros FC

Jakabot nem kell bemutatni a szurkolóknak, hiszen több mint négy és fél évet szerepelt már Dunaújvárosban. Először 2013 és 2016 tavasza között játszott itt, majd az MTK, a ZTE, az ETO, a Mosonmagyaróvár és a Kecskemét színeiben lépett pályára. Ezt követően 2021 nyarán tért vissza először, majd tavaly februárban az NB II-es Kazincbarcikához igazolt. Szerepelt nálunk az NB I-ben, az NB II-ben és az NB III-ban is a 30 éves támadó középpályás.

Szintén kedden közölték, hogy a csatár Rédling Kevin is a DFC-ben folytatja, aki 2022 nyarán érkezett az NB I-es Mezőkövesdhez a Vasas Kubala Akadémiától. A 21 esztendős játékos a 2022/23-as szezonban végül a Kazincbarcika és a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát erősítette kölcsönben, 21 NB II-es mérkőzésen lépett pályára. 

Rédling Kevin
Forrás: Dunaújváros FC

Aztán tavaly nyáron a harmadosztályban szereplő Békéscsaba 1912 Előre csapatához igazolt, a csportját vezető viharsarki együttesben tizenhat bajnokin öt gólt szerzett. Most innen érkezett Dobos Barna csapatához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában