Felkészülési meccs

2024.01.28. 19:58

Az NB II-es Siófok három góllal nyert a DFC ellen

A Dunaújváros FC labdarúgócsapata vasárnap hazai pályán lejátszotta idei második felkészülési találkozóját. A mérkőzést az előzetes tervek szerint a radari műfüves pályán játszották volna, de a jövő héten már NB II-es bajnoki meccset játszó siófoki kifejezett kérésére a stadionban rendezték meg az összecsapást.

Gróf András

A vendégek kérésére a stadionban játszottak vasárnap a felek

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az újvárosiak téli igazolásai közül Jakab Dávid még nem léphetett pályára, de Kis Balázs és Rédling Kevin a kezdőcsapatban kapott helyet. A meccs elején a másodosztályban szereplő vendégek játszottak fölényben, és a huszadik percben meg is szerezték a vezető találatot. A sarokrúgást követő fejest az újvárosiak hálóőre még kiütötte, de a jókor érkező Vékony Viktor az ötösön belülről a hálóba lőtt (0-1). A játékrész utolsó percében egy szabadrúgás variációt követően Hegedűs János növelte a siófokiak előnyét (0-2). 

A fordulást követően kiegyenlítettebb lett a játék, igaz a kapuk előtt nem sok gólhelyzet adódott. A végeredményt a hetvenötödik percben Major Gergő állította be, aki egy balról érkező lapos beadást pofozott közelről a hálóba (0-3). Összességében elmondható, hogy a hazai gárda próbált szervezetten játszani, de a támadójáték erősen „döcögött”.

DFC – BFC Siófok 0–3 (0–2)
DFC: Hompót L. – Puskás G., Kis B., Horváth M., Ferenczy, Stampfel, Tapiska, Bata, Vörös T., Szepessy R., Rédling. Vezetőedző: Dobos Barna. Cserék: Molnár L., Gál B., Fehér L., Hegedűs K., Zsákovics, Patkós K.

BFC Siófok: Winter – Svedyuk, Varjas, Hegedűs J., Vékony, Major, Varga B., Kovács B., Kitz, Gyurkits, Németh B. Vezetőedző: Dragan Vukmir. Cserék: Dénes Cs., Szedlák, György N., László D., Csató M., Dóra D., Lakatos M.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában