Telt ház, fantasztikus meccsek

2023.12.30. 19:00

Szoboszlai Dominik meze is gazdára talált a focitornán

A 2017-ben Ligakupa-győztes és Bajnokok Ligája induló kadarkúti Fapuma győzelmével ért véget a VII. Gabriela Kupa.

Duol.hu

Fantasztikus trófeák voltak a Gabriella kupán

Forrás: Gabriella Kupa – Komló

Zamostny Balázs és Szatmári Lóránd is pályára lépett

A komlói sportcsarnokban megszervezett versenyre 32 csapat jelentkezését fogadták el a szervezők, az első két játéknap a csoportmérkőzéseké volt, míg december 29-én a top 16 az egyenes kieséses szakaszban mérkőzött meg.

A címvédő, a 2023-ban a magyar minifutball-bajnokság nyugati döntőjében is remekül szereplő Art-Innova nagy meglepetésre a csoportban ragadt, az elsőséget a D jelű négyesben a később egészen a döntőig jutó újonc Team Alpas szerezte meg.

A zsúfolásig megtelt lelátók előtt lejátszott mérkőzéseken szurkolók megcsodálhatták többek között Zamostny Balázs és Szatmári Lóránd játékát is, mindketten a negyeddöntőig jutó Keretbe SE csapatát erősítették.

A nézők szórakoztatásáról is gondoskodtak a szervező Kalmár testvérek. Az egyenes kieséses részben a KomlóFit aerobik- és táncbemutatója mellett a Plié RG csapata és a KBSK U9-es focistái is vastapsot kaptak, a mérkőzések között kisorsolt tombolanyeremények között többek között Ádám Martin és Szoboszlai Dominik meze is gazdára talált, a bevételből közelmúltban egy tragikus esemény miatt nehéz helyzetbe került, két kisgyermeket nevelő anyuka mindennapjait segíthették a Gabriella Kupa szervezői.

Fantasztikus mecsek voltak a Gabriella kupán
Forrás: Gabriella Kupa – Komló

A Fapuma nyerte a Gabriella kupát

A döntőben az újonc Team Alpas és a kadarkúti Fapuma találkoztak, de gól nem született a remek színvonalú talákozón, így rapid aranygóllal a zárónap gólt sem kapó Fapuma hódította el az elsőségért járó serleget, a vele járó dicsőséget, pénzjutalmat és a 2024-es magyar minifutball bajnokság nyugati döntőjébe jutást.

Nagyszerűen megrendezett tornán vehettünk részt, élmény volt teli lelátók előtt pályára lépni. Köszönet ezért a szervezőknek. Az eddigi idei téli tornáink sikertelensége dacossá és motiválttá tett minket, ennek megfelelően kellő elszántsággal és akarattal mentünk bele minden mérkőzésbe. A csapat minden tagja jó teljesítményt nyújtott, ennek köszönhetően érzésem szerint megérdemelten nyertük meg a tornát. Gratulálok minden résztvevőnek, különdíjasnak és szervezőnek!

– mondta torna legjobb kapusa, Strublics József (Fapuma).

Nyugodt szívvel mondhatom, a komlói Gabriella Kupa ez egyik legjobban szervezett kispályás torna hazánkban. Amennyiben csal otthonról tudja követni az ember akkor is minden pillanatáról friss információkkal rendelkezik. Az pedig amit a helyszínen a Kalmár testvérek a hozzátesznek a versenyhez, szinte egyedülálló. Teltház, remek hangulat, igazi szurkolás jellemezte a tornát, ahol a jótékonykodás is szerepet kapott. A szervezők mindent beleadtak, a csapatok nem kevésbé! Ilyen tornát kívánok mindenkinek! Gratulálok a szervezőknek és a résztvevőknek egyaránt! Hajrá Komló!

– árulta el Pinkóczi Tibor, az Országos Minifutball Szövetség alelnöke.

A GABRIELLA kupa végeredménye:
1. Fapuma
2. Team Alpas
3. Baranya Blinders
4. 105

A GABRIELLA kupa különdíjasai:
Gólkirály: Kirchner Krisztián (Fapuma)
A legjobb játékosa: Bálint Gergő (TEAM Alpas)
A GABRIELLA kupa legjobb hátvédje: Kungl Ádám (Keretbe SE)
A legjobb kapusa: Strublics József (Fapuma)
A Terkovics Ferenc Emlékdíjat idén a komlói 105 csapata érdemelte ki.

Forrás: origo.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában