Felkészülés

2023.11.24. 20:05

A DKKA győztes edzőmérkőzése

Miután az NB I-es női kézilabda-bajnokság csak az év végén folytatódik, így addig a DKKA a felkészülés mellett edzőmérkőzésekkel gyakorol.

Gallai Péter

A házi góllövőlista harmadik helyén álló Krupják-Molnár Beatrix hat találattal zárt

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az elsőt pénteken zárt kapuk mellett az NB I/B-s Érd ellen vívták itthon a lányok.

A világbajnokság miatt most másfél hónapos leállás következik a szezonban, a DKKA legközelebb csak december 30-án lép pályára a bajnokságban. Az új edzőpáros - dr. Paic Róbert és Virág Roland - által irányított csapat a sok munka mellett edzőmérkőzéseken is gyakorol majd a folytatásra. Az első ilyen meccset pénteken hazai pályán játszotta a csapat, zárt kapuk mögött. Az ellenfél az NB I/B második helyén álló Érd volt.

DKKA-Érd 31-24 (19-10)

DKKA: Oguntoye, Wéninger, Bartók (kapusok), Szalai 3, Moreni, Trawczynska 2, Horváth P., Bouti, Paróczy 4, Borgyos 8, Agócs 5, Krupják-Molnár 6, Lakatos 1, Csáki, Nick 2, Fehér.

A Kohász keretében az utánpótlás egyik tehetséges játékosa, Fehér Luca is helyet kapott. Alaposan bekezdett a DKKA, a 7. percben már 7-3-ra vezetett, a folytatásban Krupják-Molnár és Borgyos vezérletével tovább nőtt a hazaiak előnye, előbbi hattal, az újvárosi csapat meg kilenc gólos előnnyel zárt. A második félidőben egyszer öt gólra fel tudott zárkózni az Érd, ám utána megint a DKKA vette át az irányítást, és magabiztos sikerrel zárta a hasznos gyakorlást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában