Kiejteni a Budapesti Jégkorong Akadémiát

2023.10.24. 14:18

Kiélezett kupacsata vár a Worm Angelsre

Kedden és szerdán este rendezik a jégkorong Magyar Kupa második fordulójának visszavágó mérkőzéseit.

Szabó Szabolcs

Hamvai Szilárd (30) egy gólt szerzett a BJA elleni párharc első felvonásán

Fotó: Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A keddi menüben három találkozó szerepel. A FEHA 19 már gyakorlatilag a párharc első felvonásán döntött, 7-0-val küldték haza a DVTK fiataljait. Hatalmas meglepetés lenne a diósgyőriek fordítása. A DVTK Erste ligás gárdája 6-0-ra verte az Andersen Ligában érdekelt Győrt, a visszavágó itt sem tartogat túlzott izgalmakat a továbbjutás szempontjából. Érdekes lehet azonban az újpesti akadémisták és a MAC Ikonok csatája. Az első találkozót lilák nyerték (5-4), a rutinos MAC azonban könnyedén megtréfálhatja az újpesti juniorokat Kisstadionban.

A számunkra leginkább fontos találkozót szerdán este 20.40-től rendezik Érden. A Worm Angels az odavágón 3-3-as döntetlen ért el Budapesti Jégkorong Akadémia ellen, így jó eséllyel pályázhat a továbblépésre. Kérdés, milyen erősségű keretet tud mozgósítani a szerdai kupameccsre Láng Zoltán, a Kukacosok vezetőedzője. A második kör továbbjutóihoz a Magyar Kupa harmadik fordulójában csatlakozik majd a DEAC, a Dunaújvárosi Acélbikák, az FTC-Telekom és az UTE. A párosításokat sorsolással alakítják ki. A jelenlegi menetrend szerint e kupamérkőzéseket október 31-én és november 21-én rendezik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában