Túl a negyedik fordulón a helyi darts ligában

2023.09.03. 13:00

Számos érmes helyet szerzett a DDC

Szombaton a Munkásművelődési Központ adott otthont a Dunaújvárosi Darts Club (DDC) szervezésében zajló Újvárosi Darts Liga (nyílt, steel dartsverseny) negyedik fordulójának.

Szabó Szabolcs

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

A remek hangulatú, számos izgalmas csatát hozó seregszemle eredményeiről Körmendi Mihály, a DDC vezetője számolt be lapunknak:

– Huszonkilenc nevezővel indult a verseny. A mezőnyben szerepelt három hölgy is, ők  a forduló végén egymás között is játszottak az érmes helyekért. Itt első lett a Dunaújvárosba először ellátogató  kiskunhalasi István Klaudia, másodikként végzett a DDC-s színekben induló Bokros Vivien, a harmadik hely pedig a dunavecsei Csorvási Andreáé lett.

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

A férfiaknál különdíjas lett négy 180-as dobással a Paksi DC képviseletében Hegedűs László, valamint egy 136-os dobással a legmagasabb kiszállót teljesítő kiskunhalasi Balkó István. Az Újvárosi Darts Liga 4. fordulójában a fent már említett Hegedűs László bizonyult a legjobbnak, a második helyet a házigazda  DDC tehetsége, Németh Aurél szerezte meg. A harmadikként zárta a versenyt a szintén DDC-s Németh László, még a negyedikként Vicol Levente zárta a megmérettetést. Az Újvárosi Darts Liga következő fordulóját október 14-én rendezzük majd az MMK-ban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában