Parázs csata után döntetlen az idénynyitón

2023.09.08. 22:14

A második félidőben mínusz kettőről állt fel a Dunaújváros

Amint az előzetes is borítékolható volt parázs, feszült hangulatú csatát hozott a Dunaújváros Futsal és a Nagykanizsa idénynyitó találkozója a Rácalmási sportcsarnokban.

Balogh Tamás

Csányi Dávid a hajrában egyenlített

Fotó: DH

Dunaújváros Futsal – Nagykanizsai Futsal Club 3-3 (1-3) 

Dunaújváros: Cseresnyés - Ivacs, Csányi 1, Németh 1, Kiss. Cserék: Tóth, Váradi, Puskás, Fekete, Szili, Tóth Á., Varga, Kuti, Vince 1.  

A Nagykanizsa gólszerzői: Gyurcsányi, Horváth, Takács.  

A vendégek egy ártalmatlannak tűnő szituációból szerezték vezetést Gyurcsányi Zsolt révén a 3. percben. A folytatásban mezőfölényben játszottak a hazaiak és a nyomás a 9. percben góllá is érett. Egy remek Csányi Dávid - Németh Tamás akció végén az utóbbi magabiztosan helyezett a hálóba (1-1). Szűk négy perc elteltével ismét a vendégeknél volt az előny. Egy vitatható szabadrúgásból felépített akciót zárt le Horváth Elemér (1-2). A félidő hajrája előtt Tóth Árpád időt kért, ám hiába veszélyeztettek többet az újvárosiak egy kontrából a Kanizsa már kétgólosra növelte előnyét (1-3). 

A második játékrész feszült csatát hozott. Szezon eleji formát mutatva, többször is pontatlanul játszottak a csapatok. A 26. Percben aztán egy tetszetős adogatás végén Vincze Dezső faragott a hátrányból (2-3), majd a hajrára fordulva már óriási tempót diktáltak a hazaiak. A nagy hajtásnak meg is lett az eredmény, Csányi Dávid közelről egyenlített (3-3), így mindkét fél egy-egy bajnoki ponttal gazdagodott a bajnoki szezon első fordulójában.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában