Folytatás

2023.08.10. 08:30

A labdarúgó vármegyei kupa újabb köre jön hétvégén

Horváth László

Fotó: Horváth László

A labdarúgó Fejér Vármegyei Kupa küzdelmei nem állnak le, a sorozat második fordulóját egy héttel az első megmérettetések után, augusztus második hétvégéjén rendezi meg az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága. 

Ebben a körben kilenc vármegyei I. osztályú, a tizenhat II. osztályban szereplő, valamint négy III. osztályt képviselő csapat lép pályára. Az ezt következő fordulóban aztán már a mezőnyhöz csatlakoznak azok a gárdák, amelyek a MOL Magyar Kupából kiestek, ezek az alábbiak: Lajoskomárom SE (címvédő), Baracs SE, Csór Truck-Trailer, Móri SE, Ikarus-Maroshegy.
A vármegyei kupából a körzetünkből búcsúzott az Előszállás, a Rácalmás, a Kulcs, az Adony. Állva maradt csapataink közül a legkönnyebb dolga az első osztályú Mezőfalvának ígérkezik, ők vasárnap 17 órakor a harmadosztályú Alap vendégei lesznek. Az átalakult Nagyvenyim pedig ugyanekkor szomszédvári rangadót játszik a másodosztály élmezőnyébe várt Nagykarácsonnyal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában