Bejelentés

2023.06.25. 20:08

Ponterős finn játékos az Acélbikák legújabb igazolása

Jesse Ahonen és Elias Elomaa után újabb finn játékossal bővül a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong-együttesének kerete. A klub vasárnapi bejelentése szerint a lengyel KH Torun csapatától érkezik ­Niki Koskinen.

Gallai Péter

Niki Koskinen szerződtetését vasárnap este jelentették be

Forrás: kookoo.fi

A 25 éves játékos a KooKoo csapatában nevelkedett, a finn első ligába is a kouvolai csapat tagjaként kóstolhatott bele hét mérkőzésen 2017-ben. 2018-ban a SaPKo, majd egy évvel később az IPK gárdájához igazolt, ott már a másodosztályban folytatta a pontgyűjtést. Egyéves svéd (Vimmerby HC) kitérő után érkezett Lengyelországba, ahol a toruni alakulat egyik meghatározó játékosává vált. Legutóbbi szezonjában harminckilenc alapszakasz- és öt rájátszás-mérkőzést játszott, ez idő alatt pedig összesen harmincöt pontot gyűjtött (húsz gól, tizenöt assziszt) egyesületének. Niki remek segítség lehet az Acélbikák számára. Gyors, pontos, több területen használható játékos, aki ráadásul remekül lát a pályán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában