DLSZ

2023.03.01. 19:47

Emlékezés és játék a szeniorcsapatok kupáján

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség tizenharmadik alkalommal rendezte meg vasárnap a rácalmási csarnokban az öregfiúk-tornát, amelyen a 45 év feletti játékosok vehettek részt.

GP

A budapesti Doppos Pala jobb gólkülönbségével végzett az élen a Carissa Virág előtt Fotó: Ihász M./DLSZ

Deák Károly, a DunaBau 777 Kft. ügyvezetője számára ezúttal sem volt kérdés, hogy újból névadó támogatóként karolja fel ezt a méltán népszerű tornát, amivel három legendás játékos emléke előtt is tisztelegnek: Szepessy László, Miklós István és Fróna György. A nap során a hozzátartozók részvételével közös megemlékezést is tartottak. 

Az eseményre hét csapat érkezett, végül körmérkőzéses rendszerben döntöttek a végső sorrendről. Jellemző volt a harcosságra és arra, mindenki a győzelemre játszott, hogy a tizenhatodik meccsen született meg az első döntetlen a nap során. 

A tornát végül a budapesti Doppos Pala csapata nyerte meg, amely a szintén veretlen Carissa Virág elleni 1–1-gyel, jobb gólkülönbségének köszönhetően végzett az élen. A további sorrend: 3. Füredi Panzió senior, 4. Baracs SE öregfiúk, 5. Dressz SE, 6. Mezőfalva, 7. Dunabau 777. 

Ami pedig a különdíjakat illeti, a legjobb játékos Nagy Gábor Futre (Doppos Pala) lett, a kapus pedig Ulicska Attila (Füredi Panzió). A gólkirályi címet Zsámár László (Doppos) vihette haza. A DLSZ+ díjat Dudás Attila (Dressz SE) érdemelte ki, a Miklós István-díjat Rakvács Róbert (Carissa). A Fórna György-díjat Ármai Tamásnak (Carissa) ítélték oda, a Szepessy Lászlóról elnevezett elismerést pedig a közel hetvenéves Juhász Gábor kapta meg a baracsi együttesből, aki gólt és gólpasszt is adott a torna során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában