Zsinórban harmadik vereségük

2022.09.15. 18:24

A rácalmási csapat pihent, a kulcsi pedig kikapott a fordulóban

Nem megy jól a kulcsiaknak. Négy fordulóból az elsőt megnyerték, de azóta nem tudtak több pontot gyűjteni a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság III. osztályának déli csoportjában.

Horváth László

A kulcsiak idáig csak egy győzelmet könyvelhettek el Fotó: Horváth László

A Rácalmás most szabadnapos volt, így a Besnyő és az Alap is megelőzte őket egy ponttal. A forduló legnagyobb különbségű vereségét a Dég szenvedte otthon a Lajoskomárom II.-vel szemben. 

Kulcs–Nagylók 1–3 (0–1) 

Kulcs: Murvai (Virág 70.) – Gallai, Németh, Godó (Molnár 46.), Ócsai, Cserkuti (Szekszárdi 46.), Mácsfalvi, Völcsei, Szabó, Balla (Plézer 66.), Horváth (Seres 79.). 
Nagylók: Leszák (Varga Z. 68.) – Berényi, Varga P. (Kovács K. 60.), Szekeres M., Szekeres Sz. (Németh 60.), Killer P. (Hechlovszki 70.), Killer D., Varga K., Kovács M., Erős (Álland 60.), Penzer. 
Gólszerző: Szabó (89.), illetve Szekeres Sz. (29.), Kovács M. (62.), Németh (70.). 
A szurkolói vélemények szerint egyik csapat sem játszott jó formában. A vendégeknek annyi előnyük volt, hogy ők a helyzeteiket berúgták. A félidő után még kettőt belőtt a Nagylók, és ezzel be is fejezte a hálózörgetést. A hazaiak az utolsó percekben találtak egy becsületgólt, így egy kis vékonyka lelki vigasszal mehettek az öltözőbe. 

A forduló további eredményei: Besnyő–Vajta 4–1, Cece–Szabadegyháza-Sárosd II. 2–1, Kulcs–Nagylók 1–3, Dég–Lajoskomárom II. 1–8, Alap–Kőszárhegy 3–1. Az MPF-Ráckeresztúr–Sárszentágota mérkőzést október 22-én pótolják. 
A negyedik forduló után a tabella az alábbiak szerint alakul: 1. Besnyő 10 p., 2. Alap 10 p., 3. Rácalmás 9 p., 4. Lajoskomárom II. 6 p., 5. Nagylók 6 p., 6. Szabadegyháza-Sárosd II. 4 p., 7. Vajta 4 p., 8. Dég 4 p., 9. Cece 4 p., 10. Sárszentágota 3 p., 11. MPF-Ráckeresztúr 3 p., 12. Kulcs 3 p., 13. Kőszárhegy 0 p. 

Az adonyi klubot megbüntették

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága fegyelmi bizottságának múlt heti határozatából kiderül, hogy az Adony–Előszállás II. osztályú mérkőzésen a hazai szurkolók sportszerűtlen, megbotránkoztató, antiszemita bekiabálásai, valamint a nem megfelelő rendezői tevékenység miatt az Adony VSK-t százötvenezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. Ezen túl két hazai mérkőzésre szövetségi ellenőrt rendel ki az egyesület költségére, a játékvezetői és az ellenőri jelentés alapján.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában