Dunaújváros

2022.07.19. 18:16

Delfin után jön a Cápa

DKSE

Fotó: LI

Sűrű napokat él a DKSE Úszó-szakosztálya. Mint arról előző kiadásunkban beszámoltunk, a dunaújvárosiak népes küldöttséggel vették részt a szegedi Maty-éren rendezett országos nyílt vízi bajnokságon, amelyen Kovács-Seres Hunor 7,5 kilométeren (km) magyar bajnok lett. A DKSE további eredményei: Dort Máté – 6. (10 km), Eszenyi Ábel – 6. (7,5 km), Kurucz Péter 14. (5 km), Markovics Benedek – 16. (5 km), Bor Tamás – 18. (5 km), Deményi Zsombor – 19. (5 km), Kristóf Levente – 23. (5 km), Vass Bianka – 13. (5 km), Gál Dóra – 17. (5 km). A múlt héten pénteken és szombaton a Fabó Éva Sportuszodában rendezték meg a Delfin Országos Bajnokság keretében a Közép-Magyarország III. és Közép-Dunántúl régiók versenyét. A seregszemlére több mint száz ifjú úszót neveztek, a legnépesebb csapat a házigazda dunaújvárosi volt, 23 fővel (részletes eredmények a duol.hu-n olvashatók). 
A szegedi Tiszavirág Sport­uszodában ma kezdődik a Cápa Országos Bajnokság, amelyen Podhorszki Hunor, Virág Bence, Nagy Péter és Dévényi Gordána képviseli a DKSE színeit.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában