Labdarúgás

2022.06.03. 23:14

A Rácalmás és a Kulcs derbije következik

Gróf András

Fotó: Shutterstock

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában az elmúlt héten befejeződött a 2021/2022. bajnoki esztendő. A harmadosztályban Horfer Serleg-csoportjában azonban még két forduló hátra van a zárásig. 
A múlt heti fordulóban a Kulcs–Tác-Csősz-mérkőzés a Tác-Csősz hibájából elmaradt. A versenybizottság a vétkes csapatot a bajnokságból kizárta, mivel harmadik alkalommal nem állt ki. A szabályzat szerint a kizárt csapat addig lejátszott eredményeit (pontok és gólkülönbség) a bajnokságban résztvevő valamennyi sportszervezetnél törölték, és a kizárt csapatot a bajnoki osztály utolsó helyére helyezték. 


A huszonnyolcadik körben szombaton rendezik a Lajoskomárom II–Baracska-, valamint a Besnyő–Vajta II-összecsapásokat. A vasárnapi programban következik a szomszédvári rangadó, a Rác­almás–Kulcs-derbi. Aminek a presztízsen kívül tétje is van, ha a vendégek nyerni tudnak, megelőzik házigazdájukat a tabellán. A további párosítás: Dég–Sárszentágota, Dinnyés–Alap, Nagylók–Velence SE, MPF-Ráckeresztúr–Cece. Szabadnapos: Beloiannisz. Minden találkozó délután 17 órakor kezdődik majd. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában