Kézilabda

2022.05.10. 20:44

Sikeresen lehűtötték a hévízi hőforrást

Gallai Péter

Fotó: Zsedrovits Eniko

Az NB II-es felnőtt női kézilabda-bajnokságban szereplő korosztályos DKKA-együttes szombaton Hévízen vendégszerepelt a 20. fordulóban. A dunaújvárosi együttes az ötödik, a hazaiak pedig a kilencedik helyről várták a mérkőzést, aminek így a Kohász volt az esélyese. 
 

Kecskés Noémi tíz gólt jegyzett a Kohász találataiból az NB II-es bajnokijukon Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Hévíz – DKKA U22 34–37 (13–18) 
DKKA: Mistina, Bakos (kapusok), Georgijev, Badacsonyi, Kecskés 10, Sztanó 3, Bereczki 2, Gajdos 2, Graffy 7, Kovács 1, Kiss 5, Agócs 5, Korozmán 2. 
 

Az első félidőben végig a vendégek domináltak, már nyolc góllal is vezettek, amit kicsit csökkenteni tudott a Hévíz a szünetre. A folytatásban egy kicsit ráijesztett a házigazda a Kohászra, 16–18-ra jött fel, de ekkor ismét feljavult a csapat játéka, s újra nőtt az előnye. Ezzel pedig jól sáfárkodott a lefújásig, a hazaiak megint csak szorosabbá tudták tenni az eredményt az utolsó percekben. 
A bajnokságból még két forduló van hátra, az ötödik helyen huszonhárom ponttal álló dunaújvárosiak a második helyezett Szekszárdot fogadják szombaton. Majd az utolsó körben a jelenleg két ponttal mögöttük álló Gárdony-Pázmánd vendégei lesznek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában