Cegléd

2022.03.06. 21:28

Újabb fontos siker került bele a DPASE tarsolyába

Az NB III. közép csoportjának huszonnegyedik fordulójában vasárnap a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata a Ceglédi VSE vendégeként lépett pályára. A vendégek győzelmük után továbbra is öt pont hátrányban vannak a szintén nyerő, élen álló Kozármisleny mögött.

Gróf András

A három pont sorsát eldöntő gólt Bozsoki Imre szerezte a 73. percben Cegléden Fotó: Laczkó Izabella

Fotó: LI

Két, jó formában lévő együttes csatáját hozta a találkozó első negyvenöt perce. Többnyire a két tizenhatos között folyt a küzdelem, de azért a kapuk előtt is akadtak izgalmas jelenetek. 

A vendégek Jakab Dávid szabadrúgásánál álltak legközelebb a gólszerzéshez. A játékrész hajrájában megsérült az agilisen játszó Tóth Ákos, akinek a helyére Szepessy Róbert állt be. A rutinos támadó szinte az első labdaérintéséből gólt szerezhetett volna, de fejese kipattant a felső lécről. A fordulást követően gyorsan vezetést szerzett a DPASE gárdája. Az ötvenegyedik percben Jakab Dávid huszonöt méterről leadott lövése kötött ki a házigazdák kapujában (0–1). A hatvannegyedik percben a játékvezető piros lapot mutatott fel a ceglédi Szásznak, így emberelőnybe kerültek a vendégek, de ennek ellenére Kelemen találatával hét perc múlva egyenlítettek (1–1). Két perc elteltével azonban Bozsoki Imre fejesből szerzett góllal beállította a végeredményt. 

 

Ceglédi VSE – DPASE 1–2 (0–0) 

Ceglédi VSE: Mikler D. – Bagó, Szabó R., Polyák, Horváth B. (Ángyán a 84. p.), Kuti K., Ficsor (Kocsis B. a 65. p.), Annus (Kelemen a 46. p.), Szász, Markó (Juhász A. a 89. p.), Hamar Á. Vezetőedző: Ványi Zsolt. 

Dunaújváros PASE: Ásványi – Villám B., Bozsoki, Papp M., Báló T. (Huszty a 46. p.), Tölgyesi V., Barna Zs. (Molnár S. a 92. p.), Petró B. (Dorogi R. a 81. p.), Jakab D., Tóth Á. (Szepessy R. a 40. p.), Novák Zs. (Székely a 81. p.). Vezetőedző: Varga Balázs. 

A forduló további eredményei: Paksi FC II – Monor 0–1, Iváncsa KSE – Makó FC 1–0, MTK Budapest II – Balassagyarmati VSE 0–1, Rákosmente FC – Gerjeni SK 1–2, Szekszárdi UFC – ESMTK 1–0, Hódmezővásárhelyi FC – Ferencvárosi TC II 3–0, Mohács – FC Dabas 1–1, Dabas-Gyón FC – Vác FC 0–1, Kozármisleny – Budapest Honvéd-MFA II 3–0. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában