Labdarúgás

2022.03.10. 22:28

A Nagykarácsony–Mezőfalva lesz a forduló rangadója

Az előttünk álló hétvégén a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első, valamint másodosztályában a tizenötödik, a harmadosztályban pedig a tizenhetedik fordulót rendezik meg.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban szombaton a következő két találkozót rendezik: Tordas R-Kord – Ercsi Kinizsi, Bodajk – Martonvásár. A vasárnapi menetrend: Kisláng – Sárbogárd, Mór – Ikarus-Maroshegy, Enying – Tóvill-Kápolnásnyék, Mány – Sárosd, Lajoskomárom – Főnix FC. 

A másodosztály déli csoportjának szombati játéknapján a dobogó harmadik fokán álló Előszállás a sereghajtó Szabadegyháza otthonában valószínű, hogy gyarapítja a pontjai számát. A többi találkozót vasárnap rendezik. 

Nem vár könnyű mérkőzés a baracsi fiúkra Fotó: Horváth László

A forduló rangadója a Nagykarácsony – Mezőfalva összecsapás lesz, hiszen a bajnoki tabella második helyén álló gárda látogat a negyedik helyen tanyázó együttes otthonába. A tavaszi nyitó meccsen minkét csapat győzött. Igaz a mezőfalviak a Seregélyes ellen csak a hosszabbításban szerzett góllal tudták otthon tartani a három bajnoki pontot. Az Adony idegenbeli vereséggel kezdte a szezont. Ezúttal a remek rajtot vett Baracs látogat hozzájuk, ami kemény diónak ígérkezik. Az előző körben a listavezető Vajta ellen jól tartotta magát a Nagyvenyim, de ennek ellenére kikapott. Az Aba Sárvíz vendégeként talán nagyobb esélye lesz a pontszerzésre. A forduló további párosítása a következő mérkőzésekből áll: Seregélyes – LMSK, Szabadbattyán – Polgárdi, Vajta – Káloz. 

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szombaton két találkozót rendeznek: Beloiannisz – Nagylók, Baracska – Rácalmás. A vasárnapi program: Velence SE – Vajta II, Alap – Besnyő, Kulcs – MPF-Ráckeresztúr, Sárszentágota – Dinnyés, Dég –Tác-Csősz, Cece – Lajoskomárom II. 

Mindhárom osztályban 14.30 órakor kezdődnek a mérkőzések. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában