Röplabda

2021.06.06. 18:04

Ezüstéremmel zárta az U19-es csapatok döntőjét a DSE

Szombaton döntőbe jutott a DSE Röplabda Akadémia csapata, mikor megverte a Kaposvár csapatát. Vasárnap a Szolnok csapata ellen játszottak a dunaújvárosi fiatalok a dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Országos Ifjúsági Bajnokság I. osztály versenyében, melyet a szolnoki Tiszaligeti Városi Sportcsarnokban rendeztek meg.

duol.hu

Fotó: DSE Röplabda Akadémia

A csapat honlapja így ír a mérkőzésről:

- Nagy elszántsággal vágtak neki a csapatok a döntőnek, melynek elején fej-fej mellett haladtak. Ebben szerepet játszott, hogy a fiúk mindkét oldalon a tét miatt feszültebbek voltak, így több rontott nyitás csúszott a játékba. Számunkra a baj akkor kezdődött, amikor 13-nál megragadtunk, míg a Szolnok sorra szerezte pontjait. A végére szűkítettük a távolságot, de nem sikerült utolérni a hazaiakat.

DSE Röplabda Akadémia – Szolnoki SPC 2:3 (17:25, 25:14, 16:25, 25:17, 10:15)

A DSE Röplabda Akadémia: Tóth Kristóf, Szilágyi András, Balázs Bálint, Lombos Gábor. Winter László Zétény, Majoros Balázs, Juhász Barnabás, Kecskeméti Bálint Olivér, Tamási Dávid Marcell, Sümegi Kristóf András. Vezetőedző: Kövessy Balázs. Másodedzők: Szabó Gábor és Dolmán Viktor. Masszőr: Balázs István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában