jégkorong

2021.05.31. 21:13

Pinczés Olivér sem vált, marad a DAB-nál

Alakul a Dunaújvárosi Acélbikák Erste ligás jégkorongcsapatának az új kerete. Legutóbb arról számolhattunk be, hogy Németh Péter meghosszabbította szerződését a klubbal, most ugyanez történt Pinczés Olivér esetében is.

Agárdy Csaba

20210206 Dunaújváros Dunaújvárosi Acélbikák - Debreceni Atlétikai Club U21 junior férfi jégkorong mérkőzés a Dunaújváros Jégcsarnokban Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

A még mindig csak huszonegy éves, kreatív megoldásairól ismert csatár jövőre is a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát erősíti. Olivér az elmúlt szezonban a junior bajnokságban huszonegy találkozón huszonhat pontot szerzett (14+12), az Erste Ligában huszonhat mérkőzésen kapott lehetőséget, amivel élni is tudott, hiszen öt gólt és két asszisztot jegyzett.

Pinczés Olivér
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A játékos a csapat honlapján így nyilatkozott: „Sziasztok! A következő szezonban is az Acélbikák csapatának tagja leszek. Remélem, nagyon sok szurkoló fogja támogatni a csapatunkat minden mérkőzésen, és együtt tudjuk legyőzni az összes csapatot a szezonban.”

Más, de hokihír. A magyar junior válogatott edzőtáborba vonult, a csapatnak tagja Jakabfy Sámuel is, aki a legutóbbi szezonban a DAB Erste ligás csapatában is megbízható teljesítményt nyújtott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában