vízilabda

2021.04.09. 21:00

Az alapszakasz utolsó mérkőzése

Ugyan az utolsó forduló még csak holnap zárul a női vízilabda-bajnokság alapszakaszában, azonban biztosra vehető, hogy az első két hely sorsa már eldőlt. Ugyanis elképzelhetetlen, hogy a tegnap lapzártánk után játszott meccsen az élen álló UVSE ne tudta volna legyőzni a Tatabányát.

Gallai Péter

2021.02.17. Dunaújvárosi Egyetem Maarsk Graphics- III. kerület TVE felnőtt női vízilabda mérkőzés Fabó Éva Sportuszoda Dunaújváros Fotón: Gurisatti GrétaFotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Ismert, hogy a fővárosi csapat szerdán a dunaújvárosiak által erősen vitatott játékvezetői közreműködés mellett egy góllal nyert a DUE-Maarsk ellen Budapesten, ezzel pedig átvette a vezetést a tabellán Mihók Attila, addig veretlen csapatától. Az első hellyel övék lesz a pályaelőny a fináléban, az ezúttal csak az egyik fél második győzelméig tartó döntő a jövő hétvégén már kezdődik is.

A dunaújvárosi lányok ma 11 órától a Szeged ellen zárják itthon az első kört, ami nyilván komolyabb erőfeszítés nélküli győzelmet kell hozzon a számukra. A novemberi, idegenbeli találkozón 17–8-as sikert arattak Gurisatti Grétáék.

Az alapszakasz harmadik és a negyedik helyének sorrendje ma a Ferencváros – BVSC rangadón dől el.

Vezető képünk archív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában