jégkorong

2021.03.08. 19:49

Vasárnap Hatvanban javíthatnak az Angyalok

A női U25-ös jégkorongbajnokság B csoportjának negyeddöntőjében az alsóházból érkező Hatvan Girls gárdáját fogadta szombaton este hazai jégen az An­gels NJSE.

Szabó Szabolcs

2021.03.06. Angels-Hatvan FC női jégkorong Jégcsarnok Dunújáros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Angels NJSE – FC Hatvan Girls 1–4 (0–2, 0–1, 1–1)

Dunaújváros: Fejér – Gubits, Tóth, Herku (1), Jakab 1, Kováts (1) – Balogh, Pásztor, Tőkési, Szilágyi, Palkó – Tinordi, Vinkler. Vezetőedző: Győri Tamás.

Szombaton a sárga mezes hatvaniak elvették az Angyalok pályaelőnyét
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az Angyalok három vereséggel és nulla ponttal zárták a felsőházi középszakaszt. A negyeddöntőben így az alsóház győztese, a remek formában lévő FC Hatvan Girls érkezett ellenfélnek. A párharc első felvonását a helyzeteivel jobban sáfárkodó hevesi csapat nyerte.

A hazaiak szakvezetője, Győri Tamás már a felsőházi középszakaszban is megemlítette, a mezőnyjátékban a csapata rendre jól teljesít, ám a támadójáték hatékonyságával, a helyzetek kihasználásával már akadnak gondok. Sajnos, e megállapítás a negyeddöntő első találkozóján is igaznak bizonyult.

Az első harmad 4. percében a később három gólig jutó Kovács Mercédesz szerzett vezetést a vendégeknek, majd a játékrész végén Rozsnaky duplázta meg az előnyt. A középső húsz percben hiába támadott aktívan az Angels, mégis Kovács volt ismét eredményes.

A záró játékrészben az Angyalok részéről Jakab Flóra élesztette fel a reményt (1–3), ám a további felzárkózásra és fordításra már nem maradt esély. Főként úgy, hogy az 52. percben a hatvaniak részéről Kovács ismét betalált (1–4). Folytatás március 14-én Hatvanban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában