DKKA

2021.01.08. 19:45

A ligakupában a Vasast fogadja szombaton a Kohász csapata

A DKKA kézilabdázói a „sorminta” alapján szombaton 17 órától hazai pályán ligakupa-mérkőzést játszanak a Vasas ellen.

Gallai Péter

2020.12.15. Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia és Tempo SE felnőtt női Liga mérkőzés Dunaújváros Sportcsarnok Fotón: Bulath Anita Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Amennyiben ismét sikerül nyerni az NB I./B keleti csoportjának listavezetője ellen is az eddigi három találkozó után, akkor a Kohász, a hátralévő meccsek eredményétől függetlenül, az első helyen végez csoportjában.

Ez pedig már csak azért is fontos, mert akkor Vágó Attila vezetőedző a hátralévő két csoportmeccsen pihentetni tudná a kulcsjátékosait, akikre az erőltetett menetben nagy szükség lesz a többi sorozatban.

Fodor Neszta (18) a sorozatban minden meccsen játszott Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A DKKA ugyanis december 30-án játszott a Fradival bajnokit, után a ligakupában nyert a Pénzügyőr ellen, szerdán Győrött léptek pályára bajnokin, ma pedig ismét a másik sorozatban. A jövő héten szombaton ismét egy ligakupa-találkozó következik, majd rá két napra megint. Ezt követően újra a Ferencváros jön a bajnokságban, aztán a Magyar Kupában a Szombathely. S ezzel még nem lesz vége a januárnak, az utolsó héten az MTK és a Vác elleni bajnokik jönnek a sorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában