DKKA

2021.01.18. 21:44

A fiatalokkal is biztos győzelem

A DKKA kézilabdázói miután az ellenfél kérte a pályaválasztói jog felcserélését, ezért hétfőn este hazai pályán a ligakupa utolsó csoportmérkőzésén fogadták a másod­osztályú Tempo SE csapatát.

Gallai Péter

Fotó: LI

A Kohász már két körrel ezelőtt bebiztosította első helyét, azonban szombaton a Pénzügy­őr ellen még a teljes keretet nevezte Vágó Attila vezetőedző, ugyanis az volt a hét egyetlen találkozója. Ezúttal viszont az alapemberek közül Bulath Anita, Szalai Babett és Kazai Anita is pihenőt kapott, így a DKKA csak tizenkét játékost nevezett.

Ferenczy Fruzsina négy gólt szerzett a hétfői találkozón
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Tempo SE – DKKA 22–36 (9–18)

DKKA: Wéninger – Mihály 3, Barján 6, Román 6 (3), Nick, Ferenczy 4, Schatzl 7. Csere: Matucza 3, Fodor 2, Horváth 3 (1), Pál 2. Vezetőedző: Vágó Attila.

Hétméteresek: 4/4, illetve 5/3.

Kiállítások: 8, illetve 2 perc.

A dunaújvárosi csapat a fiatalokkal soraiban sem hagyott kétséget a hatvan perc során, hogy ki nyeri a mérkőzést. Már a szünetre eldőlt minden lényegi kérdés, a ­DKKA a szűkebb kerettel is fölényesen nyerni tudott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában