Jégkorong

2020.11.30. 20:35

A Titánok ellen már győzni kell!

Nem áll túl jól a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak szénája az Erste Ligában. Ha a vesztett pontokat tekintjük, az utolsó helyen állnak a tabellán.

Agárdy Csaba

Pedig nem indult rosszul a bajnokság a DAB számára, hiszen hosszabbításban megverték a Brassót, kétszer az Újpestet, egyszer büntetőkkel, egyszer hosszabbításban, a címvédő Ferencvárostól idegenben 5–4-re kaptak ki, kétszer egy góllal verte őket a listavezető MAC HKB Újbuda. Tehát semmi jele nem volt annak, hogy egyszer csak a futottak még kategóriába kerül a DAB – remélhetőleg csak átmenetileg.

Jó kezdés után nagyon megtorpantak az Acélbikák jégkorongozói az Erste Ligában

Az Acélbikák a legutóbbi négy meccset négy, pont nélküli vereséggel, és 5–22-es gólkülönbséggel zárta, az eddigi tizenhárom mérkőzéséből egyet sem nyert meg rendes játékidőben.

Ma itt lenne az ideje az elsőt megszerezni, hiszen a szintén hárompontos győzelem nélkül álló Titánokhoz utaznak Győrbe (18.30). A Titánok egy ponttal kevesebbet, hatot gyűjtötrek, mint a DAB, de két meccsel kevesebbet játszottak. Tehát ha a ligából lenne kieső (de nincs, mert más a lebonyolítási rendszer), akkor most kiesési rangadóról beszélhetnénk.

Török Viktor, a DAB csatára eddig három gólt lőtt
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában