erősen kötődik a városhoz

2020.09.08. 19:37

Mikler a harmadik lett a sorban

Az egykori világválogatott jobbszélsőt, Iváncsik Mihályt választották meg a szurkolók a Magyar Kézilabda Hírességek Csarnoka 11. férfitagjává, aki óriási fölénnyel nyerte a voksolást – közölte a Magyar Kézilabda Szövetség.

Gallai Péter

Veszprém, 2017. november 4. A veszprémi Mikler Roland a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában játszott Telekom Veszprém - Aalborg Handbold mérkõzésen a Veszprém Arénában 2017. november 4-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Fotó: Bodnár Boglárka

Mögötte két kapus, Fazekas Nándor, illetve Mikler Roland végzett. Előbbi korábban egy szezont védett a Dunaferr csapatában, utóbbi pedig dunaújvárosi születésű és nevelésű játékos, családja révén a mai napig erősen kötődik a városhoz a Mol-Pick Szeged hálóőre.

A szakmai zsűri szavazatai alapján a férfi Hírességek Csarnokának tagjai: 1. Kovács Péter, 2. Nagy László, 3. Varga István, 4. Pérez Carlos, 5. Bartalos Béla, 6. Éles József, 7. Marosi István, 8. Marosi László, 9. Kovács László, 10. Fenyő András.

Az alapító tagok beiktatására ünnepélyes keretek között kerül sor, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában