kézilabda

2020.08.28. 13:30

Ígérik, nem adják fel sohasem

A múlt hét végén Rácalmáson a Dunaújvárosi Kohász KA NB I-es női kézilabdacsapata a második helyen zárta az I. BioTechUSA Jótékonysági Női Kézilabda Kupát. A torna legjobb dunaújvárosi játékosa Ferenczy Fruzsina volt, vele beszélgettünk.

duol.hu

 

Ferenczy Fruzsinának jól ment a játék a múlt heti jótékonysági tornán
Fotó: DKKA

– Egy ilyen elismerés mindig nagyon jólesik egy játékos számára, de szívesen elcseréltem volna az aranyéremre. Kisebb hullámvölgyben voltam a torna előtt, de ez a felkészülés alatt előfordulhat, szerencsére a csapattársaim támogattak, és sokat segítettek.

Remélem, a szezonban a legjobb formámat tudom majd hozni. Most még van arra lehetőség, hogy a kisebb hibákat ki tudjuk javítani. Védekezésben még sokkal „élesebbnek” kell lennem, de a bajnoki rajtra készen fogok állni! Lassan itt a bajnoki nyitány, azt tudom ígérni, pozitív gondolatokkal megyünk a rajtnak, azt garantálni nem tudjuk, hogy mindig jól játszunk majd, de az akarattal nem lesz probléma. Természetesen a tőlünk telhető legjobb eredményt szeretnénk elérni, néha felrúgva a papírformát.

A DKKA ma Rácalmáson játssza le utolsó felkészülési mérkőzését, 17.30 órai kezdettel a Moyra Budaörs lesz az ellenfele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában