A Tomanóczy Tibor vezette utánpótláskeretben négy dunaújvárosi kapott helyet

2020.07.13. 21:15

Rácalmási összetartáson a válogatott

A múlt héten a fiú U16-os nemzeti röplabda-válogatott A-kerete egy rövid összetartáson vett részt a Dunaferr SE vezetőedzőjének, Tomanóczy Tibornak az irányításával Rácalmáson.

Gallai Péter

A szövetség tájékoztatása szerint a Covid-tesztelés bonyodalmai után a gárda nagy része szerdán délután érkezett be a táborba, a többiek másnap reggel csatlakoztak a csapathoz. A fiatalok válogatotthoz méltó körülmények között a Jankovich-kúriában kaptak elhelyezést, az edzések pedig a Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnok minden igényt kielégítő létesítményében zajlottak.

A csapat tagjai az edzőtábor előtt átestek vírustesztelésen is
Fotó: Magyar Röplabda Szövetség

A csapat új stábbal vágott neki az előttük álló feladatoknak. Tomanóczy Tibor szövetségi kapitány, Beregszászy Szabolcs edző, Horváth Tibor erőnléti edző, Balázs István masszőr és Kamen-Juhos Ildikó technikai vezető irányítja a közös munkát. Aminek következő állomása július 27-től három hétig Dabason lesz.

A rácalmási összetartáson négy dunaújvárosi röplabdázó kapott helyet a keretben, Béres Mátyás, Kuti Márk László, Pász Olivér és Szilágyi András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában