Szeghy Szabolcs alig várja, hogy pattogjon a labda

2020.07.09. 18:15

Örömmel maradt itt, az eddigi közegében

Újabb jó hírről tudott beszámolni a Dunaferr DUE Dutrade futsalegyüttese, miszerint a klub vezetése Szeghy Szabolccsal is megállapodott, tehát az új szezonban ő is velük tart!

Balogh Tamás

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A hosszabbítás után pár szót váltottunk a játékossal, aki így nyilatkozott.

– Örömmel maradtam a megszokott közegünkben, amit ugyan nem kíméltek meg a nagy nyári személycserék, de szerencsére olyan kedvelt társaim folytatják itt a pályafutásukat, akikkel egy harcos csapatot alakíthatunk ki. Az új vezetőedző, Frank Tamás sem ismeretlen a számomra, hiszen dolgoztunk már együtt, és bízom az eredményes közös munkánkban. A vírusos kényszerszünetben sem puhultam el, hiszen a sok fizikai munka mellett futsalos edzésmunkát is végeztem. Persze ez mégsem olyan, mint a szezonbeli program, de szerencsére nem szaladtak el a kilóim – mondta.

Szeghy Szabolcs csak itthoni nyaralást tervez Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Közölte, furcsa és kellemetlen volt az idei tavaszuk, kevés közösségi örömet adott az egész társadalomnak. Szerencsére az elmúlt két hétben egy-két alkalommal már lemehettek a Balatonra a barátaival, ami nagyon jót tett.

– Azt hiszem, hogy az idei nyáron kimarad az ibizai vagy görögországi nyaralás. Ezt most Magyarországra terveztem, mert a saját lehetőségeimmel inkább az itthoni idegenforgalmat és a kereskedelmet szeretném „támogatni”. Egyre inkább hiányzik a közösségünk, várom, hogy pattogjon a labda, és szeretnék zavartalanul fölkészülni az előttünk álló szezonra! – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában