sport/foci

2020.07.11. 14:30

Az SZP Asztalos SE nyerte a XVIII. Dunaújváros Kupát

Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 18. alkalommal rendezte meg a Dunaújváros Kupát, amelyen az SZP Asztalos SE remekelt.

duol.hu

Fotó: LI

Nem véletlen, hogy a kupa ekkora népszerűségnek örvend, hiszen különböző bajnoki osztályok csapatai mérhetik össze erejüket. – Mondta Kalácska András a DLSZ elnöke.

Az évtizedes múltra visszatekintő Dunaújváros Kupa mérkőzéseinek pikantériáját az adja, hogy átjárás nyílik a bajnoki osztályok között és számtalanszor bebizonyosodott már, hogy az izgalmas nagy csaták során eltűnnek az osztályok közötti különbségek, és arra is volt példa, hogy a magasabb besorolású csapatok távoznak vesztesen az aktuális találkozókról, ami minden évben igazi meglepetéseket okoz. – Írja a dlsz.hu.

Mint az előző években idén is nagy meglepetéseket okozott egy-egy forduló, melyből az első négy kiemelkedő csapat az Akrasz Bau, a Solarwelt-Dunabiztos, az SZP Asztalos SE és a Tízpróbások gárdája lett. Megérdemelten meneteltek ebben a pár hétben a dobogós helyekért. Pénteken két izgalmas mérkőzéssel ér véget a XVIII. Dunaújváros Kupa a DLSZ Arénában.

A kupa nyertese az SZP Asztalos SE lett.

SOLARWELT-DUNABIZTOS – AKRASZ BAU 8:2

SZP ASZTALOS SE – TÍZPRÓBÁSOK 6 :1

XVIII. DUNAÚJVÁROS KUPA 2020

VÉGEREDMÉNY

1. HELY

SZP ASZTALOS SE

2. HELY

TÍZPRÓBÁSOK

3. HELY

SOLARWELT-DUNABIZTOS

4. HELY

AKRASZ BAU

KÜLÖNDÍJASOK

A DÖNTŐ JÁTÉKOSA

FARKAS ERIK (SZP ASZTALOS SE)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában