Dunaújvárosi és környékbeli gyerekek is a dobogón

2020.06.28. 18:36

A szövetség díjazta a legjobb rajzokat

A múlt héten átadták az ­FMLSZ által szervezett rajzpályázat díjait a legjobb pályamunkákkal jelentkező gyerekeknek. Több dunaújvárosi és környékbeli nebuló végzett előkelő helyen.

Horog László

A hét éven aluliaknál induló, mezőfalvi Cseke Zoltán Balázs a harmadiknak járó díjjal

Impozáns környezetben köszöntötték a gyerekeket

Impozáns környezetben, a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó gyepszőnyegén köszöntötték azokat a nebulókat, akik a legjobban sikerült rajzokkal, festményekkel jelentkeztek a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága által immár hatodszor megrendezett, a gyerekek körében rendkívül népszerű pályázaton. A szövetség társadalmi elnöke, Bencsik István, az igazgató – egyben ötletgazda – Schneider Béla, valamint a MOL Fehérvár FC ügyvezető igazgatója, Balogh Attila köszöntötte a díjazottakat. A szülők a lelátón foglaltak helyet, a csemeték pedig megilletődve fogadták a megérdemelt labdát, oklevelet, valamint az ajándéktárgyat. Nem csak Fejérből érkeztek futballal kapcsolatos alkotások, hanem Somogy és Komárom-Esztergom megyéből is.

U13-ban Sárosi Bence Gábor, a DPASE játékosa két díjat is kapott

Az egyesületi rangsorban, az U7-es korosztályban az ádándi Bene Ákos rajza lett a legjobb, az U9-eseknél a dunaújvárosi Szabó Endre (DUFK SE), az U11-ben a móri Győző Tamás, az U13-ban pedig a bakonycsernyei Skrabák Milán Ákos lett a győztes, utóbbi Sárosi Bence Gábort előzte meg, aki a Dunaújvárosi PASE sportolója.

A daruszentmiklósi Kollányi Richárd Erik első és második lett
Fotó: Horváth László

Az intézményi versenyben a legkisebbeknél Kollányi Richárd Erik nyert (daruszentmiklósi Szederinda óvoda), a felsőbb korosztályokban a fehérvári Varga Dorián és Hollósi Dorka. A közönségdíjat a fehérvári Zsolnai Balázs (U7), az iváncsai Vörös Richárd Botond (U9), a móri Győző Tamás (U11) és a dunaújvárosi Sárosi Bence Gábor (U13) vihette haza. A 7 éven aluliaknál a daruszentmiklósi Kollányi Richárd Erik a második, a mezőfalvi Cseke Zoltán Balázs pedig a harmadik helyen zárt.

A hét éven aluliaknál induló, mezőfalvi
Cseke Zoltán Balázs a
harmadiknak járó díjjal

Az egyesületek közül különdíjban részesült az Oroszlány, 13 pályaművel jelentkeztek, megelőzve az Iváncsa KSE (6) és a Dunaújvárosi FK SE (3) fiataljait. Az intézményei rangsorban a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Székesfehérvár végzett az élen 10 pályaművel, amit a Rákóczi Utcai Óvoda Székesfehérvár (5) és a Hosszúsétatéri Óvoda Tóvárosi Tagóvodája Székesfehérvár követett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában