futsal

2020.01.30. 21:03

Törököt vertek Litvániában

duol.hu

Fotó:

A magyar futsalválogatott 3–0-ra legyőzte a török csapatot csütörtökön a litvániai Jonavában zajló Európa-bajnoki selejtezőtornán.

Magyarország–Törökország 3–0 (0–0)

Gólszerzők: Dávid (26., 38.), Dróth (22.)

Rábl János sokszor megforgatta a török védőket
Fotó: mlsz.hu

Az mlsz.hu tudósítása szerint az már az első percekben látszott, hogy a török válogatott ellen jóval nehezebb dolgunk lesz, mint az északírek ellen volt, még akkor is, ha már a meccs elején kisebb tűzijátékot rendeztünk az ellenfél kapuja előtt. A második félidőt is fölényben kezdtük, de ezúttal mindössze két percet kellett várnunk a vezetés megszerzésére: egy jobb oldali szöglet után a túloldalra átívelt labdát Dróth Zoltán kapásból, jó 10 méterről a bal alsó sarokba bombázta (0–1). A törökök hátrányban sem tudtak újítani, a magyar válogatott tovább támadott, és alakította ki egymás után a helyzeteit. Nem sokkal később Dávid Richárd passzolt a hálóba Rábl János átadása után (0–2), majd egy török támadás során megszerzett labdával ismét Dávid tört kapura, és a kifutó kapus mellett a hálóba emelt, beállítva a 0–3-as végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában