Olimpiai Reménységek Versenye

2019.09.20. 21:12

Triplázott Pozsonyban Boldis Csenge

A múlt hét végi kajak-kenu Dunaferr Kupa ideje alatt, Szlovákiában, Pozsonyban zajlott az Olimpiai Reménységek Versenye (ORV), amelyen a Dunaferr SE tehetséges versenyzője, Boldis Csenge három számban is rajthoz állhatott.

Szabó Szabolcs

És, ha már ott volt, Csenge alázatos, éveken át tartó munkájának köszönhetően mindhárom számában arany­érmet nyert – tájékoztatta lapunkat az egyesület részéről Vass András, aki kiemelte: „Nagyon nagy eredmény, és óriási büszkeség mind a városunknak és klubunknak, hogy a remek kenus eredmények után, ismét oszlopos tagot delegálhattunk a korosztályos női kajak válogatottban. Csenge, egyesben (K1-1000 m) párosban (K2-500 m), és négyesben (K4-500 m) is győzedelmeskedni tudott, ez jól jelzi tehetségét a kajakozáshoz. Az ORV a serdülő és az ifjúsági korosztály számára az egyik legrangosabb esemény, amelyre a világ számos országából érkeztek versenyzők.

Vezető képünk illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában