labdarúgás

2019.08.30. 21:04

A kupakudarc után javíthat a Nagykarácsony

A megyei labdarúgó-bajnokságok mindhárom osztályában rangadók szerepelnek a programban.

Gróf András

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok hét végi harmadik fordulójának mindhárom osztályában rangadók szerepelnek a programban.

A Viszlo Trans első osztályban ma a következő három találkozót rendezik: Sárbogárd – Ikarus-Maroshegy, Fla­vus Velence – Főnix-Baracska, Bodajk – Tordas Fész Zrt. A vasárnapi program: Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Sárosd, Ercsi Kinizsi – Kisláng-Telmex, Mór – Lajoskomárom. Az Enying – Martonvásár találkozót későbbi időpontban rendezik.

A másodosztály Groupama csoportjában egyetlen találkozót rendeznek ma. Az újonc DUFK gárdája a tavalyi bajnok Vajta otthonában lép pályára. A dunaújvárosiak számára igazi erőfelmérő lesz ez az összecsapás.

A Kisapostag ilyen pillanatokban bízik Nagyvenyimen
Fotó: Horváth László

A hétközi hazai Fejér Megyei Kupa továbbjutást követően vasárnap Seregélyesre utazik a Baracs együttese, ahol folytathatja győzelmi sorozatát. A kupában vesztes adonyiak pedig hazai környezetben fogadják a listavezető Káloz együttesét. A találkozón a pillanatnyi forma dönt a pontok sorsáról.

A Nagykarácsony a hétközi mezőfalvai kupakudarcot követően hazai pályán javíthat majd a Szabadegyháza ellen. Az Előszállás csapata a pályája felújítása miatt ezúttal is a Dunaföldvár FC sporttelepén játszik, ahol ellenfele az Aba-Sárvíz lesz.

A további párosítás: MPF-Ráckeresztúr – Pusztaszabolcs-Iváncsa II, LMSK Cobra – Sárbogárd II.

Egy meccs ma

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma rendezik a Lajoskomárom II – Vajta II mérkőzést. A vasárnapi program pedig a következő: Sárszentágota – Kulcs, Rác­almás – Alap, Nagyvenyim – Kisapostag Duna, Mezőszilas – Nagylók, Cece – Dég. Szabadnapos: Mezőfalva. A mérkőzések kezdési időpontja 16.30 óra. A megyei első osztályban a Mór – Lajoskomárom összecsapás 18 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában