telt ház előtt

2019.02.10. 20:42

Egy nap alatt elfogytak a jegyek a keddi meccsre

A magyar női vízilabda-válogatott kedden a BVSC uszodájában 18.30 órától Világliga/Európa Kupa- selejtezőt játszik az Európa- bajnoki címvédő Hollandia ellen.

Gallai Péter

Fotó: wikimedia

A szövetség ezúttal is ingyenes belépéssel kedveskedett a szurkolóknak, amit regisztrációhoz kötöttek. Ennek alapján már péntekre kiderült: egy nap alatt elfogyott az összes hely, így telt ház előtt játszanak a lányok.

Garda Krisztina az egyik dunaújvárosi kerettag Fotó: MVLSZ

Erre a Dunaújvárosi Egyetem- Maarsk Graphics négy játékosának is esélye van, ugyanis Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta, valamint Vályi Vanda is bekerült Bíró Attila szövetségi kapitány bő keretébe. Mivel pénteken még bajnoki meccsek voltak, a fordulóban a DUE-Maarsk 14–3-ra nyert a Szeged ellen (további eredmények: BVSC – Szentes 18– 6, FTC – UVSE 9–12, Tatabánya – Honvéd 5–4), ezért a csapat csak vasárnap találkozott, tegnap és ma egyaránt két-két edzéssel készülve a keddi összecsapásra.

A válogatott, valamint a szakmai stáb az edzések mellett jótékonykodik is, a szövetség honlapjának beszámolója szerint egy nehéz körülmények között élő, miskolci négygyermekes családot támogatnak a TündérPakk alapítványon keresztül.

A B csoport jelenlegi állása: 1. Olaszország 12 pont, 2. Magyarország 8 pont, 3. Hollandia 4 pont, 4. Franciaország 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában