Korábbi világbajnokunk Vidumanszky László helyét veszi át

2019.01.25. 08:09

Brávik Fruzsina a Szentes edzője

Gallai Péter

Csütörtökön a Hungerit-Szentesi VK női vízilabda-együttese bejelentette, hogy a felnőttcsapat irányítását a dunaújvárosi klubban sok éven át szereplő, itt született és nevelkedett, 2005-ben világbajnok, 2008-ban olimpiai negyedik, valamint 2006-ban és 2008-ban Európa-bajnoki bronzérmes játékos, Brávik Fruzsina veszi át. Az eddigi tréner, Viduman­szky László ugyan távozik eddigi posztjáról, de marad egyelőre a klub alkalmazásában – olvasható a közleményben.

A dunaújvárosi együttessel sokszoros magyar bajnok, illetve kupagyőztes Brávik Fruzsina 2018 nyarán fejezte be aktív pályafutását – 2016-ban igazolt el a ­DFVE-től a Kurca-partra – azóta a Hungerit-Szentesi VK másodedzőjeként tevékenykedett. Szombaton 16 órától a Ferencváros elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen már ő fogja irányítani a szentesieket a medence partjáról. A bajnokság alapszakaszában a csongrádiak eddig kilenc meccset játszottak, ezeken kilenc pontot gyűjtöttek, amivel hatodikok.

A Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics csapata pedig a második, tizenegy találkozón szerzett harminc ponttal.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában