kézilabda

2018.12.20. 20:26

Mikler helyére Székely érkezik

Mint arról tegnapi számunkban írtunk: a dunaújvárosi nevelésű klasszis kézilabdakapus, Mikler Roland a következő szezontól elhagyja a Veszprém együttesét, és a jelenlegi magyar bajnoknál, a Szeged csapatánál folytatja pályafutását.

Dunaújvárosi Hírlap

Veszprém, 2017. november 4. A veszprémi Mikler Roland a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában játszott Telekom Veszprém - Aalborg Handbold mérkõzésen a Veszprém Arénában 2017. november 4-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Fotó: Bodnár Boglárka

Csütörtökön a bakonyi gárda is lépett: Miklert a magyar válogatottban is már bemutatkozó Székely Márton pótolja majd. Veszprémben járt csütörtökön Székely Márton, a Grundfos Tatabánya válogatott kapusa, és a Nemzeti Sport információja szerint kétéves szerződést kötött a veszprémi klubbal. Értesülésünket mindkét klub megerősítette a hivatalos honlapján.

„Jövő nyáron lejár a szerződésem Tatabányán, és bár ezer szál köt a csapathoz és a városhoz, a Telekom Veszp­rém ajánlatára nem lehetett nemet mondani – mondta el a válogatott kapus.

– Pályafutásom talán legnagyobb lehetőségét meg kell ragadnom, és remélem, a sportág egyik fellegvárában minden tekintetben meg tudok felelni a várakozásoknak – fogalmazott a hálóőr, aki de­cember 27-én csatlakozik a válogatott kerethez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában