Vízilabda

2018.11.16. 21:34

Egy nap elintézte a továbbjutást Szegeden a DUE Maarks csapata

A múlt hét végi Szuperkupa-győzelem után pénteken ismét meccselt a DUE Maarks Graphics csapata, amely pénteken kétszer is találkozott a házigazda szegediekkel a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A délelőtti mérkőzésen tizenkét góllal győztek Mihók Attila lányai.

Szabó Szabolcs

Dunaújváros – Szeged 16–4

DUE: Kiss (Aarts) – Menczinger (4), Gurisatti (3), Mahieu (2), Luka (1), Garda (4), Szellák (1). Cserék: Brezovszki, Horváth (1), Ziegler, Vályi, Sajben, Szabó.

A Szeged gólszerzői: Lengyel Anett (2), Damnjanovic, Lengyel Dominika.

Mint arra már előzetesen is számítani lehetett, a továbbjutás már az első fordulóban eldőlt. A második „kört” 15 órakor rendezték a szegedi uszodában.

Gurisatti Gréta helyzetben – két sima meccs Szegeden Fotó: Hankusz Kálmán

Szeged – Dunaújváros 2–19

DUE: Aarts (Kiss) – Horváth (2), Luka (2), Ziegler, Vályi (2), Sajben, Szellák (3). Cserék: Brezovszki (1), Menczinger (1), Gurisatti (2), Mahieu (2), Garda (3), Szabó (1).

A Szeged gólszerzői: Botka, Tóth.

A második találkozó inkább edzőmeccshez hasonlított, pozitívuma, hogy sok lehetőséget kaptak a dunaújvárosi fiatalok, akik éltek is ezzel, és eredményesen pólóztak.

A pénteki kötelezőt tehát könnyedén abszolválták a lányok, a folytatásban azonban minden bizonnyal nehezebb feladatuk lesz, hiszen a hazai pontvadászatban a nagy rivális otthonában játszanak majd az UVSE ellen november 22-én, 18.45-től. Az alapszakasz 6. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a bajnokság két kiemelkedő gárdája csatázik majd, hiszen eddig mindketten hiba nélkül állnak. Az újvárosiak eddigi formáját látva azonban e rangadón is bizakodhatnak a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában