labdarúgás

2018.11.04. 22:11

A vereséggel két helyet veszítettek

A Dunaújváros PASE labdarúgói vasárnap a szegedi SZEOL SC otthonában léptek pályára az NB III. Közép csoportjának 13. fordulójában. A vendégek a hétközi kupabúcsú (0–2 az élvonalbeli Puskás Akadémia ellen) után arra készültek, hogy közvetlen riválisuk otthonából elhozzák a három pontot, amivel megszilárdítják dobogós, harmadik helyüket, pont a SZEOL előtt.

Gallai Péter

SZEOL SC – DPASE 2–0 (1–0)

SZEOL SC: Leindler – Rácz, Grünwald, Gajág, Pócs (Bozóki, 91.), Beretka (Papp, 88.), Tomisic, Ondrejó, Horváth (Péter, 78.), Kéri, Gál. Vezetőedző: Siha Zsolt.

DPASE: Pokorni – Varga, Farkas, Kis B., Puskás, Sándor, Zvara, Horváth K., Kiss P. (Hompót, 72.), Szepessy (Tapiska, 72.), Tóth. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Varga Róbert (3) a meccs elején egyből piros lapot kapott
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Nem kezdődött jól a találkozó a vendégeknek, a 24. percben emberhátrányba kerültek, a védő Vargát azonnali piros lappal küldte le a játékvezető. Értelemszerűen így megváltozott a játék képe, több energiát kellett a védekezésre fordítani, s bízni a jó kontrákban. Amikor már úgy nézett ki, a DPASE döntetlennel mehet a szünetre, érkezett Grünwald, aki a hosszabbításban talált be (1–0). A második félidőben is a szegediek irányítottak, a 71. percben újra Grünwald volt eredményes, aki ezzel a végeredményt is beállította. A vereség azt jelenti, hogy miután a Honvéd II. is nyert, így az ötödik helyre csúszott vissza a tabellán a DPASE.GP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában