a forduló eredményei

2018.09.28. 22:01

Jó esélyekkel a sereghajtó ellen

Dunaújváros A labdarúgó NB III Közép csoportjának nyolcadik fordulójában a vasárnap 15.30 órakor a Hódmezővásárhelyi FC otthonában lép pályára a Dunaújváros PASE együttese.

Gróf András

A magabiztos Magyar Kupa továbbjutást követően a bajnokságban is folytathatja jó szereplését a dunaújvárosi alakulat, hiszen a házigazdák jelenleg a bajnoki tabella utolsó helyén állnak. Érdekes az eddig nyújtott produkciójuk, hiszen csupán két alkalommal hagyták el vesztesen a küzdőteret, viszont egyszer sem nyertek. Öt mérkőzésen is döntetlent játszottak, három 1-1 és két 0-0 az eddigi mérlegük. A támadójátékuk nem igazán hatékony, hiszen csupán négy alkalommal találtak az ellenfelek hálójába.

A kapott gólok száma viszont nem „vészes”, ami arra utal, hogy elsősorban a kapujuk megvédésére koncentrálnak. Az ebben a felfogásban játszó csapatok ellen egy gyors szerzett gól megadhatja a mérkőzés alaphangját, hiszen ebben az esetben fel kell adniuk a védekező harcmodorukat. A vasárnapi találkozó játékvezetője Leél-Őssy Ádám lesz, míg az asszisztensi feladatokat Pipicz Norbert és Nyerges Zsolt látja majd el.

A kupasiker után a bajnokságban jöhet a folytatás
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A forduló további eredményei: Kozármisleny FC – Szentlőrinc SE, Kecskeméti TE – Szeged-Grosics Akadémia, Paksi FC II – Iváncsa KSE, FC Dabas – SZEOL SC, Taksony SE – Bp. Honvéd-MFA II, Rákosmente KSK – Makó FC, Szekszárdi UFC – Pécsi MFC.

Tegnap a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a Magyar Kupa nyolcadik fordulójának sorsolását. A legjobb harminckettő közé jutásért a Dunaújváros PASE együttese hazai pályán az első osztályú Puskás Akadémia FC ellen játszik. A találkozót a kiírás szerint október utolsó hétvégéjén rendezik. A többi Fejér megyei csapat párosítása: Iváncsa KSE – Pápai Perutz SE, Vác FC – MOL Vidi FC, Csákvár FC – Paksi FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában