Az ötödik hely volt a tét a vb-n

2018.09.02. 20:09

Ezen a mérkőzésen is két csalódott, többre számított csapat találkozott

Az ifjúsági női magyar vízilabda-válogatott szombaton 13-11-re legyőzte Oroszországot a belgrádi világbajnokság helyosztóján, így tegnap lapzártánk után az ötödik helyért Hollandia ellen játszottunk.

duol.hu

Tekintettel arra, hogy a csapat tagja a dunaújvárosi klubból Huszti Vanda, és az oroszok is az érem reményében érkeztek Belgrádba, érthetően két csalódott csapat csapott össze az alsóházi meccsen. A magyarok a spanyoloktól kaptak ki a negyeddöntőben, a rivális a görögökkel nem bírt – egymás ellen aztán a védekezéssel kevesebbet törődve felettébb góldús partit vívtak – számolt be a magyar szövetség honlapja.

Magyarország – Oroszország 13-11 (4-4, 2-2, 4-4, 3-1)

Gólszerzők: Ármai 2, Pap M. 2, Utassy 2, Kudella 2, Petőváry, Muzsnay, Faragó B., Rybanksa, Dömsödi.

– A hollandok ellen egy jó meccset szeretnénk játszani, nagy küzdelemre számítunk, ráadásul talán nálunk is csalódottabb az ellenfél, hiszen amíg mi a harmadik helyre vártuk magunkat, addig ők feltétlen döntőesélyesek voltak – mondta a meccs előtt az egyik szakvezető, Faragó Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában