Röplabda

2018.05.06. 20:22

Szép Dunaferr-siker az utolsó hazai meccsen

A röplabda első osztály 5–8. helyéért zajló rájátszásban a MÁV Előre együttesét fogadta vasárnap délután a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

Szép akciókat vezetve gyűjtötték be a bajnoki pontokat a Dunaferr SE röplabdázói vasárnap délután

Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Dunaferr SE–MÁV Előre

3:1 (17, 28, –19, 17)

Dunaferr Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Szarka János, Gyulai Géza.

Dunaferr SE: Bohnicsek, Tomanóczy B., Csizmadia, Hatvany Zs., Mihucz, Móró, Hartyányi (liberó). Csere: Török, Laczi, Iván G., Matyiák, Sárközi (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

MÁV Előre: Balogh P., Németh Zs., Náhol, Neukum, Kiss M., Stefanovics, Takács M. (liberó). Csere: Sziládi, Szőke, Damsits, Nagy Á. (liberó). Vezetőedző: Németh Edmund.

Szép akciókat vezetve gyűjtötték be a bajnoki pontokat a Dunaferr SE röplabdázói vasárnap délután
Fotós: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Az első játszma elején hamar hárompontos előnyt szerzett az újvárosi együttest, amit fokozatosan növeltek. A második szett sokkal szorosabban alakult. Váltott vezetést követően jutottak el a csapatok a végjátékig, ami elég hosszúra sikeredett, hiszen a hazaiaknak harminc pont kellett a játszma megnyeréséhez. A játékrész egyértelműen a székesfehérváriaké volt, akik végig vezetve szépítettek.

A negyedik játszmára azonban rendezte sorait a hazai alakulat, és magabiztos játékkal seperték be a győzelemért járó három bajnoki pontot.

Az idei bajnokságban még egy összecsapás vár a Dunaferr SE gárdájára. Május 13-án 17 órakor a Szolnoki RA vendégeként lépnek majd pályára Tomanóczy Tibor tanítványai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában