él a hagyomány

2018.05.15. 21:42

Akarat Ereje Kupa

Pünkösdhétfőn a Lemezalakító Kft. szabadidőparkjában már hetedik alkalommal rendezik meg az Akarat Ereje Kupa kispályás amatőr labdarúgótornát.

Gróf András

A Fejó Therm és a Dunabiztos a tabellán is, a pályán is küzd

Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Ez a rendezvény az induláskor Szatmári Ádámnak és családjának volt hivatott segíteni, de mára túlnőtte az alapvető elképzeléseket. Az idei viadallal a Szatmári család, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Carissa Sportegyesület segít a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórháznak. A jótékony cél, amit Ádám megálmodott, hogy segítse beteg társait a dunaújvárosi kórház gyermek­osztályát és az ott lábadozó gyerekeket. Természetesen Ádámnak is készül meglepetés, amellyel egy régi nagy álmát igyekeznek megvalósítani, ami az, hogy az egyik hazai aquaparkban egy fókával úszhasson együtt. Azonban a legfontosabb az, hogy a kispályás labdarúgás, a sport ismét jótékony szerepet vállal magára. A selejtező mérkőzések 8 órakor kezdődnek, az eredményhirdetés várható időpontja 14.30 óra. Az esemény fő támogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.

A tíz férficsapat két ötös csoportban kezdi meg a küzdelmeket. Az A csoport: OM Bátaszék, Penarol, Zéró Tolerancia, BT Mirage, Barátok. A B csoport: Kemi-Ker Kft., Gazdagok és Szépek, Asztalos Gumiszerviz, Ruform, Steelworkers.

A női mezőny csapatai: Dunaújváros PASE, Dunaújváros PASE U16, Szekszárdi UFC, Holler UNFC, Atomerőmű SE Paks, Baracs SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában