hiszek benned

2018.03.13. 14:07

A dunaújvárosi tollaslabdázók is csatlakoztak az országos programhoz

A Danubius KSE tollaslabda szakosztálya immár második alkalommal csatlakozott az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága által meghirdetett "HISZEK Benned" Sportprogramhoz.

Danubius KSE

A program céljaként az egészséges életmódra nevelést, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségeket a társadalmi felzárkóztatás terén, valamint a szabadidősportot végző társadalmi rétegek szélesítésének jelentőségét az ország népegészségügyi mutatóinak fejlődése érdekében jelölte meg.

fotó: Danubius KSE

Ennek záró rendezvényét hétfőn tartották a Gárdonyi Iskolában a kicsi tollaslabdások között. Az egyesület edzője Jakab János kiemelte, fontos feladatának tartja a mai gyerekek életében a tudatos egészséges életmódra nevelést. A klub célja nemcsak bevonzani az utánpótláskorú sportolókat, hanem hosszú távon együtt gondolkodni, a felnőtt életkorban is egy testi-lelki harmóniát biztosító közös szabadidős tevékenységet együtt folytatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában