Az utolsó percben kaptak ki

2018.03.26. 20:26

Nem sok hiányzott a bravúros baracsi pontszerzéshez az Ercsi ellen

Nem sikerült a meglepetés a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság hét végi fordulójában, 0–1-es félidőt követően Gyalus Zoltán legényei csak szépíteni tudtak az Ercsi ellen. A 16. forduló után az élmezőnyben a helyzet változatlan.

Horváth László

Baracs–Ercsi Kinizsi 1–2 (0–1)

Baracs: Pék – Fülöp, Csala, Czifra (Bartók S.), Éliás (Rezes), Badi B., Bozoki, Kiss (Badi K.), Szili, Balogh, Varga (Nagy). Vezetőedző: Gyalus Zoltán.

Ercsi: Hodula – Nagy (Bognár), Jerzsabek, Mónus, Lak, Rapai, Ivacs (Juhász), Kovács (Kondreska), Szalánczi, Gróf, Kővári. Vezetőedző: Gróf András.

Gólszerző: Csala (85. p), illetve Kővári (16. p), Jerzsabek (90. p.).

A piros mezes Mezőfalva több veszélyes helyzetet is kidolgozott, a képen Balázs Sándor fejéről szedi le a labdát a kapus

Erős nyomással kezdtek a vendégek Baracson. A házigazdák a 16. percig bírták a rohamokat, amikor Ivacs 18 méterről beívelt szabadrúgása egy lecsúszó fejes után a remek ütemben érkező Kővári László elé sodródott. Ahogy felső képünkön is látszik, a labda díjnyertes mozdulattal jutott a baracsi hálóba (0–1).

A pihenő után a 85. percig kellett várni az egyenlítő gólra, egy szögletből becsavart kapu előtti kavarodásból egyenlített a Baracs. A gólt Csala Dávidnak köszönhetik a hazai szurkolók. Az utolsó percekben ismét az Ercsi alakított ki helyzetet, egy bal oldali szabadrúgásból középre adott labdát Jerzsabek juttatta az alapvonal mögé, ezzel be is állította az 1–2-es végeredményt.

A meccs után Gróf András, az ercsi együttesének trénere elégedett volt csapata teljesítményével. Az első félidőben kicsit több hibával játszottak, de a második játékrész végén berúgott találattal sikeresen biztosították a győzelmüket. A játékban kiemelhető Kővári, Ivacs – fogalmazott az edző.

Kővári László gyönyörű mozdulattal lőtte az Ercsi vezető gólját a baracsi kapuba Fotók: Horváth László

Mezőfalva–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 0–0 (0–0)

Mezőfalva: Papp – Szabó, Balázs, Ürmös, Móricz, Sági J., Kovács R. (Kovács A.), Boros (Velez), Sági R. (Németh), Mekota, Bozoki. Vezetőedző: Masinka László.

Gárdony: Heim – Balogh B. (Spánitz), Kocsis, Zsédely (Tóth), Oláh, Nagy, Balogh Á., Ambrus, Klauz, Hanák, Fodor. Vezetőedző: Balogh Zsolt. Ragyogó iramú és váltakozó helyzetkialakítású mérkőzésen mind a két félnek adódott lehetősége vezetést szerezni. A kiegyenlített küzdelem végén – tekintve a tabellán elfoglalt helyezéseket – a Mezőfalva örülhetett jobban az egy pontnak. A találkozó után a pályán történteket így látták az edzők.

Masinka László: – Igazságos eredményt és egyforma intenzitású játékot láthattunk. A dobogó közeli, negyedik helyen álló csapattal szemben jó teljesítmény a döntetlen.

Balogh Zsolt: – Jó iramú mérkőzésen voltak helyzetek itt is, ott is, de egyik csapat sem tudott betalálni. Egy jó Mezőfalva ellen buktuk a három pontot.

További eredmények: Sárosd–Mór 1–2, Sárbogárd–Ikarus 0–1, Bicske–Enying 3–0, Polgárdi–Martonvásár 2–5, Tordas–Lajoskomárom 1–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában