Más, mint a megszokott

2018.01.09. 20:30

A Dunaferr SE úszói síléceken kezdték a felkészülést

Rövid pihenő után a Dunaferr SE úszói is újrakezdték az edzéseket, ám nem mindenki a megszokott módon.

Gallai Péter

Ausztriában minden a síelésről szólt, a gyerekeknek még versenyt is rendeztek Fotók: Dunaferr SE

Ugyanis két csoport Ausztriába és Szlovákiába utazott sítáborba. Az előbbi csoport, Berzlánovits Éva és Hornyák Judit vezetésével Hochkarban járt, ahonnan vasárnap tértek haza a gyerekek. Számukra csak a síelésről szóltak ezek a napok, a végén még házi versenyen is összemérték tudásukat a fiatalok.

Ausztriában minden a síelésről szólt, a gyerekeknek még versenyt is rendeztek Fotók: Dunaferr SE

Fekete Dóra, Hromek Dóra, Dort Máté, Farkas Botond, Horváth István, Kállai Botond és Kovács-Seres Hunor Kovács József edzővel vasárnaptól egy hétig a Csorba-tónál készül. Bene Vera szakosztályvezető tájékoztatása szerint az ő esetükben vizes tréningek is szerepelnek a programban.

Kovács József csoportja a Csorba-tónál készül

- Minden olyan program, amikor mást csinálnak a versenyzők, mint a napi rutin, hasznos számukra. Amellett, hogy csodálatos környezetben, jó levegőn vannak, a több kilométernyi sífutás az állóképességüket is javítja. Ez az edzőtábor már hagyomány, ilyenkor a kassai klubbal közösen dolgoznak sportolóink. Ilyenkor ők látnak minket vendégül, az Arany Üst versenyünkön pedig mi – tette hozzá Bene Vera.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában