Újvárosi Kupa

2017.12.14. 18:40

Országos felnőtt ranglistaversenyt rendezett a dunaújvárosi Danubius SE

A Danubius Tollaslabda Szakosztály B, C, D kategóriában rendezett országos felnőtt ranglistaversenyt, amelyet Újvárosi Kupának neveztek el. 

Jankó Árpád

g

A viadalon igazolt versenyzők vehettek részt. Változatos program várt a benevezettekre. Férfi egyéniben, női egyéniben, férfi párosban és vegyes páros számokban mérték össze tudásukat a versenyzők.A dunaújvárosiak is dicsekedhetnek dobogós eredményekkel. Rostási Tibor – Vagyóczki Dávid férfi páros versenyben bronzérmet szerzett. Ezüstérmes lett vegyes párosban a Dóber-Fülöp Anita – Dóber Krisztián kettős. Varga Gabriella pedig harmadik helyen végzett női egyéniben a kategóriájában.

Első osztályú kategóriában versenyzett a hazai nevelésű (dunaújvárosi származású) Piliszky András, aki magyar bajnokhoz méltó módon Kőrösi Ágnessel megnyerte a vegyes párost, Szent-Andrássy Márkkal pedig győzött a férfi páros számban is. András egyéniben is döntőzött, ahol nagy küzdelemben második lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában